Meteen naar de inhoud

Reviews

 

Voor ons motorschip Montanara zochten wij een jachtschilder die in drie maanden tijd de hele buitenkant van onze boot kon aanpakken; via Marktplaats vonden wij Zweder. Het totale werk kwam neer op: de hele buitenkant – houtwerk, polyester, onderwaterschip – van onze motorboot schuren, lakken/schilderen, teakdek schuren en al het kitwerk vervangen. We zijn ontzettend tevreden over Zweder en het geleverde werk.

Zweder communiceert heel prettig, heeft ons goed geadviseerd, heeft het werk goed gepland en volgens afspraak/op tijd al het aangenomen werk afgerond. Je kunt echt van hem op aan. Zweder levert topklasse.

Prijsstelling is ook netjes. Kortom: een echte aanrader.

 

de haan

Schilderen romp en opbouw

Zweder heeft de romp en opbouw van onze boot geschilderd, met geweldig resultaat. Vele denken dat het een nieuwe boot is, terwijl het een boot van 50 jaar oud is. Hij gaat rustig zijn gang en komt met goede ideeen. Ook toen wij daarna een kleine schade hadden, herstelde hij deze onzichtbaar en gratis als service. Een zeer redelijke prijs en geweldig resultaat en fantastische service.

Jan Willem

Opbouw en romp motorboot

Op zoek naar een betaalbare jachtschilder kwamen we via marktplaats met zweder in contact. Toen wij met ons schip bij de Koornwaard aankwamen bleek al snel dat er veel meer werk nodig was dan in eerste instantie gedacht. Zweder heeft keihard gewerkt om al het meerwerk toch binnen de afgesproken periode gereed te krijgen, en het resultaat: een zo goed als nieuw ogend schip. We zijn super tevreden over zijn professionele aanpak. Wij kunnen voorlopig weer een aantal jaren vooruit.

Frits van leeuwen

Boot schilderwerkzaamheden

De afgelopen winter wilde ik mijn boot schilderen, al snel kwam ik er achter dat een boot schilderen een vak apart is. In de loods liep ik zweder tegen het lijf en heeft mijn schilderwerkzaamheden over genomen. Met een zeer goed en professioneel resultaat en naar alle tevredenheid. Mijn boot is werkelijk net als nieuw. Ik zou iedereen die overweegt zijn boot zelf te willen schilderen zich twee keer te bedenken. Wanneer ik weer schilderwerkzaamheden heb ga ik naar zweder. Bedank zweder!

Zeeschouw – bovenwaterschip

Alles heel erg netjes en keurig volgens afspraak. Nauwkeurig voorbereidingsgesprek en verschillende opties besproken, heel prettige samenwerking met zweder, die passie heeft voor zijn beroep. Het resultaat is dan ook heel erg mooi geworden. Wij zullen zeker graag voor volgende klussen weer bij zweder aankloppen. Goed vakmanschap, een echte aanbeveler! Jha

Luc

Schilderwerk Smelne kruiser

Zweder gevonden via marktplaats. Heb op aanvraag referenties gekregen , waar ik ben wezen kijken. Ik heb zweder het aflakken van mijn smelne kruiser laten uitvoeren. Tot volle tevredenheid is het werk volgens afspraak uitgevoerd. Eindelijk een jachtschilder waar ik 100% tevreden over ben.

J van den Hoven

Motorjacht binnen/buiten

Zweder heeft het interieur van ons motorjacht gelakt, het onderwaterschip geheel van een nieuw verfsysteem voorzien en de romp en opbouw geschilderd. Hij levert topwerk, denkt mee, geeft advies en houdt zich aan afspraken. Kortom: wij zijn vaste klant en zeer tevreden.

Victoire 34 geschilderd

Zweder heeft in januari / februari 2015 onze Victoire 34 geschilderd, zowel de romp, dek en opbouw. Het is erg mooi geworden, vakwerk ! Het is ook heel prettig samenwerken met hem, hij heeft de klus binnen de afgesproken tijd geklaard. Zeer aan te raden !

V. mani

Schilderwerk van de ‘PELB’ op locatie

Ik heb mijn boot laten schilderen omdat er foto’s gemaakt moesten worden voor een artikel in het tijdschrift de waterkampioen. Om eerlijk te zijn weet ik niet meer hoe ik aan zweder gekomen ben maar ik heb er geen spijt van gehad; gewoon goed werk voor een redelijke prijs. Zweder zwart is een betrouwbare en sympathieke vakman.

Colin

Boot schilderen

In contact gekomen via internet met zweder zwart. Direct vanaf dat eerste contact is hij alle afspraken en tijdlijnen nagekomen. Van offerte tot en met de oplevering. En belangrijk; het eindresultaat is uitstekend. Veel complimenten gekregen van andere bootbezitters dat onze boot zo mooi en strak in de lak zit. En dat voor een scherpe prijs. De volgende keer dat onze boot moet worden geschilderd gaan we zeker weer naar zweder.

Joop Ruesink

lak en schilderwerk Super van Craft

Zweder via marktplaats tegen gekomen, vanaf begin prettig contact gehad. Duidelijke afspraken gemaakt m.b.t schilder en lakwerk aan onze Super van Craft, zweder is alles volgens afspraak nagekomen en goede kwaliteit geleverd. Afgesproken dat hij deze winter weer langs komt om onze boot te schilderen en het lakken van het hout. Wij zijn blij met zweder.

Romp van boot geschilderd

Zweder zwart viel mij op omdat er een boot in de loods stond die door hem heel netjes geschilderd was. Professioneel advies en snelle uitvoering voor een zeer redelijke prijs. Heeft zich precies aan de afspraak gehouden en extra werk eerst besproken. Absoluut aan te raden!